Dubník 2012

Dňa 11. augusta sa v rámci XXVI. ročníka Staroturanského šprint triatlonu v rekreačnom areáli Dubník pri obci Stará Turá a v jej okolí konal III. ročník podujatia pod názvom: Hasičský triatlon „Dubník 2012“. Pretek je svojimi parametrami: plávanie – 750m, cyklistika – 20km, beh – 5km zaradený ako tzv.: šprint triatlon.

Spomedzi 19 prihlásených príslušníkov Hasičského a záchranného zboru z celého Slovenska sa na štart postavilo 17 mužov a 2 ženy.

Do cieľa preteku sa napokon podarilo dobehnúť všetkým štartujúcim pretekárom, z ktorých všetky tri disciplíny najrýchlejšie absolvoval zatiaľ jediný víťaz z uplynulých ročníkov 2010 a 2011: Branislav Šteuček z OR HaZZ v Martine.V kategórii žien taktiež minuloročné víťazstvo obhájila Lenka Hiklová z OR HaZZ v Považskej Bystrici.

Vydarená akcia, v príjemnom prostredí preverila všestrannosť a fyzickú pripravenosť hasičov a podľa ohlasu zúčastnených, radi by sa na tomto podujatí stretli všetci  opäť o rok.

Výsledky Hasičského triatlonu „Dubník 2012“: 1.    Branislav Šteuček, OR HaZZ v Martine 2.    Tomáš Smorada, OR HaZZ v Spišskej Novej Vsi 3.    Branislav Bíro, OR HaZZ v Poprade … 6. Miroslav Ťapušík, OR HaZZ v Prievidzi

 

Pozrite si fotogalériu

Zdroj: HaZZ